Over mij

Aishel Granviel is geboren en getogen op Curaçao. In 1985 vertrok ze naar Nederland met maar één doel voor ogen: een betere toekomst voor haar en haar dochter. Vastberaden om haar doel te bereiken werkte zij overdag en studeerde in de avond. Gedurende haar tijd in Nederland heeft zij ervaring opgedaan in verschillende bedrijven zoals Het UWV, PostNL en KPN.

Aishel Granviel

Hoe het begon

Ze begon altijd onderaan, maar met haar wil om te leren en gedrevenheid wist zij altijd weer de positie te bemachtigen waar ze naar streefde. Na maar liefst 20 jaar in Nederland te hebben gewoond, migreerde Aishel terug naar Curaçao. Ze moest hier weer helemaal opnieuw beginnen. Maar ze wist wat ze wilde doen op het eiland waar ze geboren is; om de kloof tussen de arbeidsmarkt en de “minder bemiddelbare” te verkleinen. Zo kwam Moving Forward te ontstaan. Aishel gelooft dat iedereen met de juiste begeleiding
zijn / haar plaats kan vinden in de maatschappij.

Ik ben Aishel

Mensen die met haar gewerkt hebben omschrijven Aishel als loyaal, integer, krachtig en bovenal: gepassioneerd. De mens staat bij haar centraal. Dit is dan ook terug te zien in het werk dat ze al meer dan 10 jaar met liefde doet. Stilstaan is zij niet mee bekend. Zij is constant bezig met het ontdekken van nieuwe methodieken die kunnen leiden tot betere resultaten voor haar klanten. Met toewijding en passie geeft zij haar trainingen en coacht ze degenen die het nodig hebben. Zij hoopt met haar persoonlijke ervaringen anderen te inspireren en motiveren Want als ik het kan, kan iedereen het!