Trainingen

Wilt u beter leren presenteren? Of wilt u uw communicatieve vaardigheden verbeteren?
Functioneert uw team niet op het niveau dat u van ze zou willen? Met de trainingen van Moving Forward brengen we theorie bij in de vorm van praktijk die de effectiviteit van de kandidaten zal doen verhogen. Bekijk ons uitgebreide aanbod; gegeven door professionals.

Assertiviteit

Zeggen wat je denkt, wie droomt hier niet van? Vaak zeg je juist niet wat je denkt uit angst iemand voor het hoofd te stoten of omdat je bang bent voor ruzie. En zo kan het gebeuren dat je vaak ja zegt als je nee bedoelt tegen bijvoorbeeld bekenden, collega’s of familie.

Communicatie

Deze praktijkgerichte communicatietraining brengt u op een persoonlijke, interactieve en ervaringsgerichte manier de belangrijkste vaardigheden en tips bij rond effectief communiceren. U leert een doeltreffende communicatiestijl hanteren.

Customer Service

In deze training wordt gewerkt aan de hand van concrete situaties uit uw eigen vertouwde en veilige omgeving. Uiteraard leert u ook uit de praktijkervaring van de docenten. Dit resulteert in een training die direct toepasbaar is binnen uw organisatie. Gericht op uw klanten.

Onze klanten

In het verleden hebben wij mogen werken voor vele grote ondernemingen, stichtingen en bedrijven.
Wilt u weten wat Moving Forward voor uw ontwikkeling kan betekenen?
Stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.