Re-integratie

Duurzaam, energiek en met plezier werken in een positie en milieu die bij je past zijn fundament bij
re-integratie. Mensen aan het werk helpen is onze specialisatie. Onze coaches streven ernaar om je te inspireren en motiveren; om het gevoel aan te wakkeren dat er een plek voor je is op de arbeidsmarkt en ook jij een leuke baan kunt vinden. Moving Forward kiest daarom voor een dynamische en persoonlijke aanpak.
Het zoeken naar een nieuwe baan is tenslotte een persoonlijk proces.
Wij werken dan ook in toegankelijkheid en vertrouwen.

Verbeteren van de persoonlijke effectiviteit

Moving Forward werkt aan het nemen van verantwoordelijkheid, prioriteiten stellen, inzicht op eigen gedrag, zelfvertrouwen en –respect, en de juiste keuzes maken voor het gewenste resultaat. Aan de hand van gesprekken kijken we naar gedrag, visies en standpunten. Hier onderscheiden we de effectieve en de minder effectieve denkpatronen. Zo kunnen we de sterkere punten zien, zowel als de verbeteringspunten, met als doel dat wat al goed is te behouden en dat wat niet goed is om te buigen in constructief effectief gedrag. Resultaat is een weerbaar persoon die de arbeidsmarkt durft te benaderen.

Werkwijze

Re-integratie bij Moving Forward  bestaat uit een combinatie van professionele coaching en trainingen. In de trainingen krijgt men opdrachten die klassikaal of zelfstandig worden doorlopen. Alle aspecten die van belang zijn komen één voor één aan de orde. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert. De combinatie van coachen en training geven, blijkt al 10 jaar een effectieve methode te zijn om kennis en vaardigheden bij te brengen. Kandidaten hebben er heel veel profijt aan.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact blijft onze basis. Ons programma ondersteunt de deelnemers gedurende het gehele proces. Door meerdere keren persoonlijk te ontmoeten blijven de kandidaten gemotiveerd en actief bezig.